- Rezistenta seismica – Casele de lemn sunt rezistente la cutremur.
- Cheltuieli energetice reduse – O izolatie termica foarte buna reduce considerabil cheltuielile pentru incalzire in timpul iernii sau pentru aer conditionat vara.Rezistenta termica – R = 4,951 mp K/W; Coeficientul de transfer termic – U = 0,202 W/mp K; Consum anual mediu 63,7 KWh/mp.
- Confort termic prin izolatie – Peretele casei de lemn de 250mm este echivalent cu 1660mm perete de caramida.
- Rezistenta mecanica si la foc – Imbinarile se fac cu cuie speciale cu inclestare chimica aplicate pneumatic iar zonele de intersectie sunt dublate de piese metalice din clasa SIMPSON. Prin tratare chimica lemnul devine ignifug, avand o rezistenta mare la foc intre F30 – F60 si se poate creste la F90 prin tratarea suplimentare a structurii.
- Ecologia – un avantaj al lemnului nu degaja radioactivitate, nici electricitate statica si este un bun reglator termic si hidrometric.
- Durata constructiei – De la data semnarii contractului, in 30 de zile componentele sunt gata de expediere iar montarea casei dureaza aproximativ 2 saptamani.
- Costuri –Chiar daca pretul unei case din lemn nu este sub pretul unei case traditionale, pe termen lung se face economie la costurile legate de incalzire / racire datorita izolatiei net superioare a unei case din lemn in comparatie cu o casa traditionala.
- Garantii – Durata de viata a unei case de lemn este nelimitata. Acordam certificat de garantie pe o perioada de 10 ani pentru structura casei.