Case din lemn

Certificari pentru constructia de case din lemn

Case din lemn - Certificari

Suntem mândri să vă informăm că firma noastră, Transval, este complet certificată pentru a desfășura activități în întreaga Europă, ceea ce ne permite să vă oferim produse și servicii de înaltă calitate, conforme cu cele mai riguroase standarde de siguranță și performanță. O parte esențială a acestor standarde este certificarea noastră cu marcaj CE, care atestă că produsele noastre, în special lemnul, îndeplinesc toate cerințele esențiale de siguranță și performanță stabilite de Uniunea Europeană.

În plus, pentru a vă oferi cea mai înaltă calitate și siguranță, toate materialele pe care le folosim în procesul nostru de construcție, inclusiv OSB (plăci de lemn cu orientare structurală), izolația, folia de acoperiș, conectorii metalici și multe altele, sunt certificate cu marcaj CE. Aceste certificări confirmă că materialele noastre sunt conforme cu normele europene stricte și respectă toate cerințele de siguranță și performanță.

De asemenea, suntem mândri să vă informăm că toate produsele noastre vin însoțite de declarații de performanță (DoP), care conțin informații esențiale despre caracteristicile tehnice ale materialelor noastre. Aceste documente sunt disponibile pentru a vă asigura că produsele pe care le alegeți sunt conforme cu standardele europene și pot fi utilizate în siguranță în construcția dumneavoastră.

La Transval, punem un accent deosebit pe calitate, siguranță și conformitate cu reglementările europene. Cu toate certificările noastre, marcajul CE și documentele de performanță (DoP), vă oferim încrederea că alegând produsele noastre, veți beneficia de cele mai înalte standarde de calitate și siguranță pentru proiectele dumneavoastră de construcție în întreaga Europă.

Prin licenta de fabricatie si montaj se certifica faptul ca produsele fabricate de S.C. TRASNVAL. S.r.l. ROMANIA sunt in conformitate cu cerintele U.E. – DTU 31.2, DTU 31.3, EUROCODE 5, linii directive pentru productia si montajul de case de elmn.

Lemnul ce intra in structurile realizate de catre Transval ROMANIA este marcat CE, sortat si imprenat conform ISO 14081 si ISO 9001.