Certificarile detinute de Transval

Prin licenta de fabricatie si montaj se certifica faptul ca produsele fabricate de S.C. TRASNVAL. S.r.l. ROMANIA sunt in conformitate cu cerintele U.E. - DTU 31.2, DTU 31.3, EUROCOD 5. Lemnul ce intra in structurile realizate de catre Transval ROMANIA este marcat CE, sortat si imprenat conform ISO 14081 si ISO 9001. Lemnul utilizat de in constructiile de lemn a S.C. TRANSVAL S.R.L. ROMANIA provine din PADURI CERTIFICATE FSC. Pentru Franta, Transval detine capacitatea de a oferi "Garantia Decenala" prin asiguratorul GABLE  UK.

1. Analiza lemnului la Institutul Natinoal al Lemnului (INL)

Analiza lemn TransvalAnaliza lemn Transval Romania

2. Certificarea FSC - Lemnul provine din paduri certificate.

lemn paduri FSC

3. Certificarea ISO 9001 in conformitate cu standardele Europene

4. Certificarea CE pentru lemn

CE 2014- Transval Romania

5. Garantia decenala pentru Franta.

Decenala Franta - garantie decenala

Structura de lemn standard a casei de lemn

structura case de lemn

Puteti alege sa construiti folosind structural de lemn standard pe care o propunem clientilor nostrii, sau puteti opta pentru o structura personalizata, realizata dupa cerintele dumneavoastra. Structura standard a caselor de lemn prefabricate oferite de catre Transval este in conformitate cu liniile directive europene, si este acceptata in Franta, Italia, Austria, Spania sau Germania.

Structura caselor de lemn este realizata din lemn de molid, uscat 16%, sortat conform normelor in vigoare, rindeluit si tratat, toate elementele avand o setiune minima de 45mm. Toate materialele integrate in structura de lemn, si anume: OSB, izolatie, folie bariera de vapori, piese metalice si de fixare, sunt de cea mai buna calitate, certificate CE si sunt livrate insotite de certificate de preformanta.

 

 

Pretul unei case de lemn

Pret casa pe structura de lemnPretul unei case pe structura de lemn pleaca de la 130 euro / m2 . Este dificil sa se stabileasca un pret exact pe metru patrat deoarece acesta depinde de caracteristicile casei, precum: inaltime interioara la gata, numar de pereti de compartimentare, numar de pereti portanti, tipul acoperisului (plat, in 2 pante, in 4 pante, etc), forma si complexitatea acoperisului, complexitatea constructiei (cantitatea necesara de lemn lamelar lipit), daca exista sau nu terase si pergole exteroare, etc.

Totusi, in Romania, pretul unei case pe structura de lemn, la faza de rosu este cuprins intre 130 euro / m2 si 170 euro / m2, in functie de toate caracteristicile enumerate mai sus. Pretul unei case de lemn nu este obligatoriu mai mic ca pretul unei constructii traditionale, dar cu o casa pe structura de lemn obtineti o izolatie net superioara structurii traditionale (din BCA sau caramida), iar pe termen lung veti face economii mari cu incalzirea / racirea imobilului.