Aceste case de lemn nu sunt proiecte de arhitecta complete, ci sugestii pentru clientii care inca nu au un proiect final de casa de lemn. Aceste modele de case de lemn se pot modifica pentru a putea fi adaptate cerintelor dumneavoastra, terenului pe care il detineti sau a normelor arhitecturale din zona in care locuiti. Recomandam ca toate modificarile la aceste case de lemn sa fie realizate cu un arhitect.

In cazul in care aveti deja un proiect pentru casa dumneavoastra, va rugam sa il trimiteti pe adresa noastra de email: office@transval.ro, iar echipa noastra va reveni cu o oferta de pret personalizata in cel mai scurt timp posibil. Mentionam ca toate ofertele pe care le facem sunt pentru faza structurala a constructiei (faza de rosu). Nu prefabricam sau montam case la cheie sau la faza de semi-finit.

Structura de lemn standard a casei de lemn

structura case de lemn

Puteti alege sa construiti folosind structura de lemn standard pe care o propunem clientilor nostrii, sau puteti opta pentru o structura personalizata, realizata dupa cerintele dumneavoastra. Structura standard a caselor de lemn prefabricate oferite de catre Transval este in conformitate cu liniile directive europene si este acceptata in Franta, Italia, Austria, Spania sau Germania.

Structura caselor de lemn este realizata din lemn de molid, uscat 16%, sortat conform normelor in vigoare, rindeluit si tratat, toate elementele avand o sectiune minima de 45mm. Toate materialele integrate in structura de lemn, si anume: OSB, izolatie, folie bariera de vapori, piese metalice si de fixare, sunt de cea mai buna calitate, certificate CE si sunt livrate insotite de certificate de preformanta.

 

 

Pretul unei case de lemn

Pret casa pe structura de lemnPretul unei case pe structura de lemn pleaca de la 130 euro / m2 . Este dificil sa se stabileasca un pret exact pe metru patrat deoarece acesta depinde de caracteristicile casei, precum: inaltime interioara la gata, numar de pereti de compartimentare, numar de pereti portanti, tipul acoperisului (plat, in 2 pante, in 4 pante, etc), forma si complexitatea acoperisului, complexitatea constructiei (cantitatea necesara de lemn lamelar lipit), daca exista sau nu terase si pergole exteroare, etc.

Totusi, in Romania, pretul unei case pe structura de lemn, la faza de rosu este cuprins intre 130 euro / m2 si 170 euro / m2, in functie de toate caracteristicile enumerate mai sus. Pretul unei case de lemn nu este obligatoriu mai mic ca pretul unei constructii traditionale, dar cu o casa pe structura de lemn obtineti o izolatie net superioara structurii traditionale (din BCA sau caramida), iar pe termen lung veti face economii mari cu incalzirea / racirea imobilului.