Loading…

Case de lemn Romania

Case de lemn

Constructor case prefabricate de lemn Romania

Case de lemn prefabricatte

Case de lemn

Constructor case prefabricate de lemn Romania

  • 0
  • 1
certificat ISO case de lemn
certificat CE transval
garantie 10 ani casa de lemn
IQnet case de lemn
Certificat RT 2012

aplicatie case de lemn

TRANSVAL are ca activitate principala constructia de case de lemn prefabricate, case din lemn, case pe structura de lemn tip framing. Transval este specializata in fabricarea si ansamblarea structurilor prefabricate din lemn pentru constructii rezidentiale sau comerciale.  Transval va poate furniza toate elementele prefabricate ale unei case de lemn, va poate transporta si monta structura casei, oriunde in Europa.

Constructia de case de lemn este cea mai raspandita metoda de constructie la nivel global, oferind o solutie rapida, ecologica, sanatoasa si economica de a construi locuinte rezidentiale. Casele de lemn sunt prefabricate in atelierul Transval, iar montajul unei case de lemn  dureaza intre 10 - 14 zile lucratoare, pentru faza de rosu. 

Stilul constructiv al unei case de lemn ofera numeroase avantaje fata de casele din caramida. Alegerea acestui stil constructiv in majoritatea tarilor, se bazeaza pe un volum foarte mare de cercetari efectuate asupra rezistentei, confortului termic si sanatatii oferite de o casa de lemn, precum si protectiei mediului. Aceste case de lemn se intretin foarte bine in timp si asigura toate conditiile de siguranta si confort. O casa de lemn se adapteaza dupa toate stilurile arhitecturale si de design. TRANSVAL are dotarea de atelier si experienta necesara de a produce case de lemn prefabricate, cu structura din lemn tip sandwich (Holzrahmenbau, Ossature Bois, Timber Frame) in conformitate cu DTU 31.2, DTU 31.3 si cerintele EUROCOD 5. Transval SRL detine atestat CE pentru lemn in conformitate cu SR EN 14081.

TRANSVAL are implementat si lucreaza conform standardului ISO 9001 si ISO 14081. Suprafata de productie pentru case de lemn existenta este de 2600 mp, 1 uscatoar automatizat - Bollman, hala de aclimatizare pentru cherestea, si o masa pneumatica performanta pentru executarea automatizata a panourilor pentru case de lemn.

Modele de case de lemn
pana in 100 m2
casa de lemn mini
Modele de case de lemn
intre 100 m2 si 150 m2
case de lemn Romania
Modele de case de lemn
intre 150 m2 si 200 m2
Casa de lemn Suceava
Modele de case de lemn
peste 200 m2
Case de lemn Romania
Modele de case de lemn
duplex
Case de lemn Duplex